Co chci hledat? Kategorie Lokalita Cena od Cena do
cena od do

Newsletter - Zadejte email:

Hudební nástroje

cena
20 / 40 / 60

Bazar hudebních nástrojů

Hudební bazar pro vás přináší velký výběr různých hudebnin za nejlepší ceny. Podejte zdarma také svůj inzerát a výhodně prodejte zánovní bicí, smyčcové nebo dechové nástroje. V bazaru hudebnin je možné najít také elektronické hudební nástroje, jako jsou klávesy, elektrické kytary nebo housle. Pořídíte výhodně saxofony, trubky, ale také rozměrnější klavíry nebo dokonce varhany. Na své si v tomto bazaru přijdou i starostliví rodiče, za pár korun zde pořídí kompletní dětskou sestavu bicích, malé basy, violy, flétny nebo další dětské hudební nástroje.

Nejčastěji navštěvované kategorie Hifi bazaru:

klávesy bazar

Bazar klávesových nástrojů a pianin - V inzerci naleznete například piána, klavíry, digitální piana, elektronické klávesy, keyboardy, midi, samplery, syntezátory, varhany a příslušenství pro klávesové nástroje.

bazar kytar

Kytary bazar - Sháníte elektrickou kytaru, benjo či klasickou špaňělku? Nebo ji naopak chcete prodat, protožesháníte novou. Navštivte tuto sekci.

bazar bicích nástrojů

Bazar bicích a bubnůV této inzertní kategorii najdete bicí nástroje, bicí soupravy, bubny, bubínky, paličky, blány, bicí automaty, činely, perkuse a příslušenství pro bubeníky a hudebníky.

Bazar houslí

Bazar houslí a smyčcových nástrojů - Najdete zde housle, basy, levné violy, nebo violoncela a jiné smyčvoé nástroje. Nychybí zde ani náhradní smyčce.

 
zobrazeno: 78x
Cestovní malá kytara celomasiv dělaná na zakázku. Viz foto.

Cestovní malá kytara celomasiv dělaná na zakázku. Viz foto.

zveřejněno: 24.3.2024, město: Benešov Kategorie: Kytary Kytary Benešov
Prodám: Cestovní malou kytaru (celomasiv) viz foto (ručně vyrobená na zakázku v roce 2018 v kytarové dílně), celkov ... více
5.000,- Kč
zobrazeno: 756x
Starožitná mandolína rok 1910 viz foto.

Starožitná mandolína rok 1910 viz foto.

zveřejněno: 3.2.2024, město: Benešov Kategorie: Strunné hudební nástroje Strunné hudební nástroje Benešov
Prodám: Mandolínu viz foto (Německo rok 1910 již starožitnost). Je vhodná na zeď již je navázaný vlasec na dvou str ... více
1.500,- Kč
zpět na hlavní stranu
Newsletter

Chcete dostávat emailem informace o inzerátech, která vás zajímá?

Přihlašte se k odběru newsletteru! Přihlásit
Copyright © 2012-2014 AKTIVITY s.r.o.