Co chci hledat? Kategorie Lokalita Cena od Cena do
cena od do

Newsletter - Zadejte email:

Nábytek

cena
20 / 40 / 60

Bazar nábytku

Najděte si v našem bazaru nábytku moderní levný kousek do své domácnosti. Uživatelé zde nabízí velice výhodně použitý nábytek jako kancelářská křesla, masivní postele, psací stoly a sedací soupravy. Pokud rekonstruujete, tak je pro vás tento inzertní portál jasnou volbou, kategorie bazar s nábytkem, to jsou také různé dekorace a umělecké artefakty, jako obrazy nebo zdobené knihovny. Podejte si inzerát zdarma a výhodně prodejte pro vás nepotřebný, pro jiného hledaný kus nábytku. V sekci nechybí také ratanový nábytek, který je velmi in, nebo perské koberce v bazarových slevách.

Nejčastěji navštěvované kategorie bazaru nábytku:

bazar skříní Skříně - Kategorie nabízí zajímavý výběr klasických skříní z masivu, ale také šatních skříní, komod nebo starších almar, vhodných spíš do rustikální domácnosti. bazar ratanového nábytku Ratanový nábytek - Najdete zde ratanové sety, nebo jednotlivé kusy, jako je ratanový stolek do kuchyně, nebo na ratanové židle pro venkovní posezení.
bazar koupelnového nábytku Koupelnový nábytek - Zrcadla, skříňky na kosmetiku, poličky, nebo voděodolný nábytek. Vyberte si zdi i zánovní koupelnový set z kombinovaných komponentů.  bazar dětského nábytku Dětský nábytek - V této sekci najdete dětskou postýlku, dětský psací stůl, židličky a stolečky. Nechybí ani dekorace do dětského pokoje.
bazar sedacího nábytku Sedací soupravy - Najdete zde sedací soupravy všech velikostí, včetně rohových sedaček. Kromě sedacích souprav také speciální a moderní sedací vaky, nebo sedací pytle. bazar zahradního nábytku Zahradní nábytek - Naleznete zde stoly, židle a celé sety zahradního nábytku. Pro děti pak zahradní houpačky, pískovišťě a zahradní domky.
bazar židlí Židle - Inzerenti zde nabízejí velmi levně židle, židličky i ručně vyráběné stoličky. Nechybí ani podušky, sedáky a podsedáky. bazar obývacího nábytku Obývací stěny - TV stěny, TV stolky, moderní a stalové obývací stěny a sestavy.
 
zobrazeno: 0x
ruzne veci do domacnosti

ruzne veci do domacnosti

zveřejněno: 4.11.2013, město: Blansko Kategorie: Ostatní nábytek Ostatní nábytek Blansko
dve matrace za800kc,k tomu zdarma dve valendy,mikrovlnku za 100kc,tel.stolek cerny otocny dole police na dvd za 300 ... více
cena dohodou
zobrazeno: 0x
Koženkové shrnovací dveře

Koženkové shrnovací dveře

zveřejněno: 25.10.2013, město: Lysá nad Labem Kategorie: Ostatní nábytek Ostatní nábytek Lysá nad Labem
Prodám koženkové shrnovací dveře. Barva hnědá.Rozměry : 193 X 80 cm Cena 500Kč
500,- Kč
zobrazeno: 0x
Trezory za skvělé ceny!

Trezory za skvělé ceny!

zveřejněno: 22.10.2013, město: Brno Kategorie: Doplňky Doplňky Brno
Trezory nábytkové, trezory stěnové, trezory na zbraně, sejfy a další sortiment. Velký výběr rozměrů, skvělé ceny, a ... více
1.250,- Kč
zpět na hlavní stranu
Newsletter

Chcete dostávat emailem informace o inzerátech, která vás zajímá?

Přihlašte se k odběru newsletteru! Přihlásit
Copyright © 2012-2014 AKTIVITY s.r.o.