Co chci hledat? Kategorie Lokalita Cena od Cena do
cena od do

Newsletter - Zadejte email:

Stroje

cena
20 / 40 / 60

Navštivte naši inzerci zdarma, která se zaměřuje především na bazar strojů. Ten správný bazoš, nabízející stroje pro jakoukoliv práci, vám je k dispozici. Nechybí stavební stroje, nebo zahradní technika. Inzerujte zdarma třeba staré míchačky na beton, pily a řezačky na dlaždice a tvárnice nebo hevery na auto. Pomůžeme vám najít za výhodnou cenu použité stavební stroje, které se stanou nejlepšími pomocníky doma i ve firmě. Kovoobráběcí stroje z našeho bazaru jsou vhodnými pomocníky řemeslníků, stejně jako kutilů. Jsou to třeba frézy, soustruhy nebo výkonné vrtačky. Inzerovat lze i dřevoobráběcí stroje, zánovní, použité i odstavené, určené k opravě. Zde si jistě najdete hoblovku či pilu na míru a ještě za super cenu.

Nejčastěji navštěvované kategorie:

dřevoobráběcí stroje

Dřevoobráběcí stroje - K mání jsou brusky, dlabačky, hoblovky, frézky, kolíkovačky, nanášečky, pily, olepovačky, soustruhy na dřevo, vakuové lisy  a další stroje pro zpracování dřeva.

kovoobráběcí stroje Kovoobráběcí stroje - Vybírejte z nabídky použitých kovobráběcích strojů. Najdete zde brusky, frézky, vrtačky, ostřičky nástrojů, pily i soustruhy na kov.
motory

Motory - V této speciální kategorii najdete inzerci použitých benzínových i dieslových motorů, elektromotorů, krokových, indukčních motorů a servomotorů.

šicí stroje Šicí stroje - Sekce obsahuje inzeráty použitých mechanických i elektricjkých šicích strojů, vyšívacích strojů, overlocků a příslušenství (jehly, patky a náhradní díly).
zemědělská technika

Zemědělská technika - Malotraktory, mulčovače, mačkače zrnin, přepravníky a ovíječky balíků, rozmetadla, žací stroje, nakladače a jiná zemědělská a lesní technika.

traktory

Traktory - Najdete zde použité zahraniční i české traktory ZETOR. Nychybí ani náhradní díly jako ložiska, gufera, světla, hadice, klínové řetězy, či kola na traktor.

 


Nenalezen žádný článek



Newsletter

Chcete dostávat emailem informace o inzerátech, která vás zajímá?

Přihlašte se k odběru newsletteru! Přihlásit
Copyright © 2012-2014 AKTIVITY s.r.o.