Co chci hledat? Kategorie Lokalita Cena od Cena do
cena od do

Newsletter - Zadejte email:

Zvířata

cena
20 / 40 / 60

Bazar zvířat

Náš bazar zvířat je připraven pomoci každému chovateli. Získáte výhodně nebo zcela zdarma křečka, kočku či psa, ale také třeba mnohem většího osla nebo koně. Inzerce domácích zvířat můžete na tomto portálu podat zdarma.  Toužíte třeba po novém pejskovi? Využijte inzerci psů. V bazaru online si vyberete z mnoha psích ras, které jsou vhodné do domu se zahradou i do panelákového bytu. Zvířata na prodej z našeho bazaru můžou být i dokonalým dárkem. Nový pes, nebo kočka udělá vašim dětem, ale i dospělému, tu největší radost.

Nejčastěji navštěvované kategorie:

inzerce koček

Inzerce koček - Inzertní nabídka dospělých koček, kosourů i malých koťátek. S průkazem původu i bez papírů. Inzerenti zde nabízí kočky domácí, perské, britské, mainské i saimské.

inzerce psů Inzerce psů - Zde naleznete inzeráty psů i štěnat. Uživatelé zde nabízí jezevčíky, bígly, bolňské psíky, čivavy, teriéry, labradory, německé ovčáaky, pudly i zlaté retrívry. Z papíry i bez.
inzerce koní

Inzerce koní - V této sekci najdete koně, klisny, poníky i hříbata. Inzerenti však zde nabízí i různé kurzy, zaměstnání, projíždky na koních a ustájení. Nychybí ani potřeby pro koně.

inzerce prtactva Domácí ptactvo - Vybírejte z inzerátů holubů, papoušků, andulek, hrdliček a jiného exotického ptactva. Najdete zde i příslušenství jako klece, voliéry, holubníky, budky a krmení.
želvy

Terarijní zvířata - V kategorii najdete želvy, akvarijní rybičky, ještěry, hady, chameleony, pavouky, štíry a jiné plazy. Nechybí ani chovatelské potřeby pro tyto domácí mazlíčky.

chovatelské potřeby

Chovatelské potřeby - Sekce nabízí potřeby a pomůcky pro chovatele. Například pelechy, klece, misky, krmiva, drogerie, léčiva a kosmetiku. Nechybí ani chovatelské časopisy a knihy.

 


Nenalezen žádný článek



Newsletter

Chcete dostávat emailem informace o inzerátech, která vás zajímá?

Přihlašte se k odběru newsletteru! Přihlásit
Copyright © 2012-2014 AKTIVITY s.r.o.